Licht

“Onze diepste angst is niet dat we tekortschieten. Onze diepste angst is dat we krachteloos zijn. Het is ons licht, niet onze duisternis die ons het meest beangstigt. We vragen ons af: wie ben ik om briljant, schitterend, getalenteerd, fantastisch te zijn? Wie ben je om het niet te niet zijn? Je bent een kind van God. Je kleine spel dient de wereld niet. Er is niets verlichtends aan in elkaar krimpen, zodat andere mensen om je heen zich maar niet onveilig voelen. We zijn allemaal bedoeld om te schijnen, zoals kinderen doen. We zijn geboren om de heerlijkheid van God die in ons is manifest te maken. Het is niet alleen in sommigen van ons; het zit in iedereen. En terwijl we ons eigen licht laten schijnen, geven we onbewust andere mensen toestemming om hetzelfde te doen. Als we worden bevrijd van onze eigen angst, bevrijdt onze aanwezigheid automatisch anderen.”(Marianne Williamson)

Auteur: tinyonline

Ik word blij van zelf nadenken i.p.v. napraten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: